dimarts, 2 de febrer de 2010

Una foto especial per un dia molt meteorològic!!!

Avui és la Candelera, el refranyer popular té un munt de refranys per aquest dia, però el més popular és el què ens indica si encare queda fred pel què queda d'hivern ("Si la Candelera plora el fred ja és fora, si la Candelera riu el fred és viu...). Quasi tots ho relacionem amb el tipus de temps que fa aquell dia, si plou o fa sol, però alguns entesos diuen, què el refrany procedeix de la posició de la lluna, si és quart minvant o creixent, en realitat tan se val, perquè la fiabilitat és relativa en funció de l'hora i de l'indret. És com el dia de la Marmota (què és avui també), avui he sentit què només té un 28% d'encert (m'ha caigut un mite meteorològic).
Us deixo en un dia tan meteoròlogic amb la fotografia més important per mi...(ella amb va ajudar a aconseguir el premi per la qual va ser premiada, t'anyoro, aviat fas anys!!!)

Bernat pescaire (Ardea cinerea) Delta del Llobregat octubre 06'

6 comentaris:

 1. Una imatge impactant...he conegut el teu blog a traves de fotonatura...m'agrada el seguiré visitant

  ResponElimina
 2. I enjoyed looking through your blog and you neat photography, that is a special heron photo. Thanks for the visit and comment.

  ResponElimina
 3. Phantastic pictures .... Thanks for comments of my blog http;//uweskrzypczak.blogspot.com
  Visti my blog "Serengeti Diary 2010"
  Best regards Uwe

  ResponElimina
 4. Thanks for visiting! Always appear. I loved your site. BeijUS = kisses

  ResponElimina
 5. how did you realize taht i have a ''great blog''? i mean, i'm grateful, but as you are italian, i suppose you don't know romanian.

  i like your pictures, too.

  thanks, nice to meet you

  ResponElimina
 6. Te doy la espalda como la gran elogio, las fotografías son algo más que fantásticos. Éste ha hecho para mí especialmente, es un momento único. Voy a añadir tu blog en mi lista, porque estoy realmente emocionada. Un beso

  ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...